de kleine lettertjes voor papa’s en mama’s

Wil je kind graag kinderdirecteur van de OBA worden? Lees alle ins en outs over de uitslag, onkosten, werkzaamheden en meer.

De uitslag
Alle kinderen ontvangen een e-mail met daarin de uitslag. Zij mogen na de uitslag in de dichtstbijzijnde OBA-vestiging een goodiebag ophalen als dank voor hun deelname. Er worden drie kinderen genomineerd. De genomineerden worden gebeld en krijgen een uitnodiging om op kennismakingsgesprek te komen bij directeur Martin Berendse en projectleider Emma Eigenraam. De genomineerden ontvangen een goodiebag na afloop van dit gesprek. 

De video
De video van uw kind is in eerste instantie alleen bestemd voor intern gebruik. Mocht uw kind één van de drie genomineerden zijn, dan willen we deze video graag op oba.nl/kinderdirecteur publiceren. Alle Amsterdammers mogen vanaf eind november daar hun favoriet kenbaar maken. 

Onkosten
De OBA vergoedt de reis- en verblijfkosten (eten/ drinken) die de kinderdirecteur (en zijn of haar begeleider) in zijn of haar functie zal maken.

De werkzaamheden
In januari 2017 wordt samen met de ouders/verzorgers de concrete inzet en betrokkenheid van de kinderdirecteur besproken. Wanneer de kinderdirecteur is gekozen neemt de OBA contact op met de schoolleiding en de leerkracht van de kinderdirecteur om hen hiervan op de hoogte te brengen.De kinderdirecteur krijgt een vaste OBA-begeleider die hem/haar gedurende 2017 bijstaat. We willen de kinderdirecteur graag bij een aantal evenementen betrekken, zoals de Kinderboekenweek (najaar 2017). 

Vragen? Stuur een mailtje naar kinderdirecteur@oba.nl.