Voorjaarsvakantie 2017

Kom je ook in de voorjaarsvakantie naar de OBA? Er zijn extra veel leuke activiteiten georganiseerd, neem maar eens een kijkje in onze agenda!

Pim en Pom (3+)

Feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Vol met muziek en vrolijke liedjes. En de kinderen doen natuurlijk ook gezellig mee! 

Ballet in de OBA (6+)

Een uniek voorproefje van de aankomende tournee Juniors Go Dutch van de Junior Company, het jongerengezelschap van Het Nationale Ballet. 

Stop motion (7-12 jaar)

Maak zelf een animatie met houtskool en techniek. Je gaat aan de slag met script schrijven, tekenen en fotograferen. En dan hup, op YouTube.

Boekenmarkt

Heb jij thuis ook last van overvolle boekenkasten? Doe dan mee met de boekenmarkt en kom op zaterdagmiddag 25 februari oude boeken verkopen! 

Codeteam (12-18 jaar)

Het OBA CodeTeam is een team waarin jongeren van 12 t/m 18 van experts én van elkaar leren programmeren. 

Fiep Fiep Vogeltje (2+)

Fiep fiep vogel, vlieg jij met ons mee? Een spannende en humoristische ontdekkingstocht voor kinderen. Zonder tekst. Met illustraties van Fiep Westendorp.

Mini AppLab (3+)

Kom ook experimenteren met de leukste creatieve apps! Het Mini AppLab staat in de Centrale OBA en is in de voorjaarsvakantie elke dag te bezoeken. 

Fieperdefiep Festival (2+)

Op woensdag 22 februari verandert de Centrale OBA in een interactieve theaterspeeltuin voor jonge kinderen vanaf 2 jaar!

Maakplaats 021

Zelf ontwerpen, bouwen, onderzoek doen en aan de slag met nieuwe technologieën... het kan allemaal bij Maakplaats 021!