Hulp bij geldzaken

Hulp bij geldzaken

Belastingen, moeilijke brieven van de gemeente en andere geldzaken. We helpen je helemaal gratis met al je vragen. Kijk wanneer je binnen kunt lopen.

Financieel spreekuur

Voor vragen over geldzaken hoef je geen afspraak te maken. Je kunt op verschillende dagen gewoon langskomen. Dan nemen we alle tijd voor je en helpen we je op weg. Kijk hieronder wanneer je langs kunt komen.

ga naar de agenda

Oefenen

Wil je oefenen met je geldzaken? Kom naar het gratis Oefenuur in de OBA. Je kunt zelf oefenen, of in een groepje met een begeleider.

zelf oefenen bij een OBA in de buurt

oefenen met begeleiding

Belastingwinkel

De Belastingwinkel helpt bij het indienen van belastingaangiften en bij het indienen van verzoek-, bezwaar- en beroepschriften. Het kan over inkomstenbelasting gaan, over zorgtoeslag en over gemeentelijke belastingen.

ga naar de Belastingwinkel

Wat andere mensen zeggen over Hulp bij geldzaken

 

Met alle stijgende kosten, had ik aan het eind van de maand steeds geen geld meer over. Van mijn buurvrouw hoorde ik dat ik gratis hulp kon krijgen in de OBA. We hebben rustig gekeken waar mijn geld naartoe gaat. Nu heb ik eindelijk weer overzicht.

  • Yaseen (42 jaar)

Bij het online shoppen koos ik steeds vaker voor achteraf betalen. Lekker makkelijk, tot de rekeningen binnen kwamen. Zoveel geld kon ik niet in één keer betalen. Samen met iemand van het Financieel Spreekuur hebben we gekeken naar hoe ik dit het beste kon oplossen. Hierdoor heb ik een stuk minder stress.

  • Rosa (32 jaar)

Ik kwam langs met een vraag over de energierekening. De medewerker vertelde mij ook dat ik recht heb op energietoeslag. We hebben dit samen aangevraagd. 

  • Soraya (58 jaar)

Ik durfde zelf geen toeslagen aan te vragen. Ik was bang dat ik het fout zou doen. De medewerker van de Belastingwinkel heeft mij heel goed geholpen. We hebben de toeslagen aangevraagd.

  • Andrew (19 jaar)

Leuke leestips om grip op je geld te krijgen