Alle 27 vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Activiteiten

Activiteiten

Ben je op zoek naar een leuk uitje in Amsterdam? Bij de OBA worden jaarlijks duizenden activiteiten voor kinderen en volwassenen georganiseerd. Van literaire lezing tot voorleesuurtje. Er zit voor iedereen wat bij!

Nu de OBA-vestigingen tijdelijk gesloten zijn, is een deel van onze programmering thuis te bekijken. Je vindt alle activiteiten in de online agenda. Ben je benieuwd wat voor activiteiten er zijn na de lockdown? Ga dan naar onze volledige agenda en reserveer alvast je plek!


OBA Studio

OBA Studio is een gratis online mogelijkheid om vanuit huis te genieten van programma's van de OBA. We nemen een deel van onze programma’s op in het OBA Theater. Vervolgens zenden we dit aanbod uit op het YouTube-kanaal van de OBA onder de noemer OBA Studio.

Luan Buleshkaj | 'Mijn wereld'

In ‘Mijn wereld’ vergelijkt Luan de vrouw met de letterlijke wereld. Hij benoemt zijn mooiste plekken op aarde. De inspiratie voor ‘Mijn wereld’ is de wereld en de vrouw. 
Luan Buleshkaj is een spoken word artiest en podiumkunstenaar in de breedste zin van het woord en is al een tijd bezig met spoken word. In 2020 won de geboren en getogen Amsterdammer met zijn voorstelling ‘Leeuwenkind’ twee prestigieuze prijzen, namelijk de Best of Fringe en de Shaffy Cheque. 

Tekst & stem: Luan Buleshkaj
Hoofdrol: Chanelle de Lau (Miss Curaçao)
Camera & editing: Gianno Silvanie
Muziek: Yassine Belghanch


Samenwerken met de OBA?

Heb je zelf een idee voor een activiteit - bijvoorbeeld een workshop, theatervoorstelling of expositie - in één van de OBA-vestigingen? We horen het graag!

ga naar het aanvraagformulier


Blijf op de hoogte van activiteiten en aanbod van de OBA