Activiteiten

Activiteiten

De OBA is weer open. Benieuwd wat er nu al te doen is?
Neem een kijkje in de OBA agenda en reserveer vooraf je plekje. Blijf je liever nog even thuis?
Dan hebben we een leuk online aanbod voor je.

Vandaag in de OBA


Hulp bij afspraak coronavaccin

Heb je een brief gekregen en mag je een afspraak maken voor een coronavaccin? Kom naar het spreekuur van Eerste Hulp bij Online en wij helpen je bij het maken van een vaccinatieafspraak. 

OBA Leef en leerpunt

Heb je vragen over DigiD? Wil je leren hoe je Netflix kijkt of Whatsapp gebruikt? Heb je vragen over inburgering en het leren van de Nederlandse taal? We kunnen je bij al deze vragen helpen.


OBA Studio

OBA Studio is een gratis online mogelijkheid om vanuit huis te genieten van programma's van de OBA. We nemen een deel van onze programma’s op in het OBA Theater. Vervolgens zenden we dit aanbod uit op het YouTube-kanaal van de OBA onder de noemer OBA Studio.

Podium 020 | Daniel van Duijn, verhalenverteller en oprichter jongerenpartij LEF

"Het probleem is: we luisteren niet naar kinderen. Niet naar onze eigen kinderen, maar ook niet naar het kind in onszelf."

Verhalenverteller en oprichter van partij LEF (www.lef.nl), Daniel van Duijn spreekt in Podium 020. Met Podium 020 bieden we een podium aan inspirerende vertellers die met elkaar gemeen hebben dat ze jong en succesvol zijn en een connectie hebben met Amsterdam. Activisten, kunstenaars, entrepreneurs en anderen betreden het podium om met jou hun ideeën, wensen en inzichten te delen. Het zijn veelal maatschappelijk relevante thema’s die voor iedereen van belang zijn.  

Podium 020 is een samenwerking tussen de OBA en Argan.Blijf op de hoogte van activiteiten en aanbod van de OBA

Samenwerken met de OBA?

Heb je zelf een idee voor een activiteit - bijvoorbeeld een workshop, theatervoorstelling of expositie - in één van de OBA-vestigingen? We horen het graag!

ga naar het aanvraagformulier