Vanaf zondagavond 20:00 uur tot maandagochtend 10:00 uur vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan ons bibliotheeksysteem. Daardoor kunnen onderdelen van de website, zoals 'Mijn omgeving', tijdelijk beperkt of niet beschikbaar zijn.

Mediawijsheid

Week van de Mediawijsheid: #hierniet

Online zijn we constant met elkaar in contact. Zonder er over na te denken en met een scherm tussen ons in, is ook een kwetsende reactie snel geplaatst. Moeten we het altijd met elkaar eens zijn? Zeker niet. Kritische vragen stellen, commentaar geven of je mening uiten mag en houdt ons als samenleving scherp. Maar er is een grens.

Tijdens de Week van de Mediawijsheid van 10 t/m 17 november 2023 duiken we in deze materie. 


Maaksymposium

Kom ook op 14 november!

De Mokum maakcoalitie organiseert dit najaar samen met partners uit het hele land hét maaksymposium van 2023. Hier komen kunst, wetenschap en technologie samen. Niet alleen in de OBA, maar ook op andere locaties in Amsterdam én in het land zijn er workshops, masterclasses, lezingen en co-sessies. Er zijn programma’s specifiek voor docenten, maar ook voor kinderen en jongeren, schooldirecteuren, creatievelingen, onderzoekers, studenten, museumdocenten en maakplaats-coaches.

Leestips