Buurtfestival West

Hieberdebieb! Hoera! De OBA bestaat 100 jaar. Dat vieren we met 100 dagen feest in heel de stad. Ook bij jou in de buurt. Een feestelijke karavaan trekt door alle stadsdelen met muziek, een theatervoorstelling en leuke taalactiviteiten met bijzondere verhalen. De OBA 100 Karavaan is in Amsterdam-West en start met Heel OBA Bakt op 16 maart en een groots en gezellig buurtfestival in OBA de Hallen op 23 maart.

Feest!

Van zaterdag 16 tot en met vrijdag 29 maart zijn er de leukste activiteiten in OBA De Hallen, OBA Bos en Lommer, OBA Mercatorplein, OBA Spaarndammerbuurt en OBA Staatsliedenbuurt. Laat je beste baksels jureren tijden Heel OBA Bakt, plof neer op het megabed tijdens de Grote Voorleesestafette, ga naar een theatervoorstelling of oefen mee met het seniorenkoor van Ouderen in de Wijk. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. 

Buurtfestival 23 maart

Het feest start om 13.00 uur in OBA De Hallen, een greep uit het programma: 

OBA 100 jaar

Ga zitten voor de verhalen van Jan Klaassen in het poppentheater of laat je schminken!

Kom kijken naar verschillende voorstellingen waarbij dans en tekst worden gecombineerd.

Luister naar Dutch dessert en sluit af met een drankje in het Languages café.

Bekijk het programma hieronder:

oba 100 jaar

De OBA trakteert

Je bent van harte welkom. Neem/breng je buren mee! Wij trakteren dus alle toegang is gratis. Je kunt gewoon binnen komen lopen en aanmelden vooraf is niet nodig.