OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Toegangskaarten kopen

Toegangskaarten kopen

Waar koop ik OBA-toegangskaarten?

Toegangskaarten voor activiteiten in OBA Oosterdok kun je online kopen, via de agenda van deze website. Wij rekenen hiervoor geen extra (service)kosten. Daarnaast kun je toegangskaarten voor voorstellingen in OBA Oosterdok aan de receptiebalie op de begane grond kopen. Ook telefonisch reserveren is mogelijk, via 020-5230900.

Toegangskaarten voor activiteiten in de overige OBA-vestigingen zijn in de vestiging te koop. Reserveren kan via het telefoonnummer en e-mailadres van de vestiging. Kijk voor een overzicht van al onze vestigingen en contactgegevens hier.

Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 60 minuten voor aanvang van de voorstelling afgehaald te worden.

In de OBA kan alleen worden gepind. 

Uitleg online kaartverkoop

Het bestelproces

Stap 1: Ga naar het koopproces

In de agenda op deze website staan alle OBA-activiteiten vermeld. De voorstellingen waarvoor je online kaarten kunt bestellen hebben onder ‘details' de optie ‘tickets' staan. Klik op de knop 'tickets' om naar het koopproces te gaan. Let op! Ook voor een deel van de gratis OBA-activiteiten is een kaartje nodig.

Ga naar de voorstelling(en) waarvoor je kaarten wilt bestellen, klik op ‘tickets', geef aan hoeveel kaarten je wilt bestellen en voor welke (kortings)prijs en ga via ‘afrekenen' naar het betaalscherm.

Stap 2: Aanmelden en/of inloggen

Wanneer je op 'tickets' klikt, kom je automatisch in het bestelscherm.  Je kunt hier inloggen met je e-mailadres en wachtwoord als je al eens een account heeft aangemaakt.

Heb je nog geen account? Klik dan in het bestelscherm op 'account aanmaken' en volg de instructies. Voor het online kopen of reserveren van kaarten meld je je éénmalig gratis aan op de website van de OBA. Voor het aanmelden is een geldig e-mail adres nodig en een zelfgekozen wachtwoord. Je ontvangt van je aanmelding een bevestiging in het opgegeven e-mail adres.

Stap 3: Online betalen

Volg de instructies. De betaling dient binnen 60 minuten volbracht te worden, anders wordt het winkelmandje automatisch weer geleegd.

Je kunt kaarten kopen door online te betalen via iDEAL. Banken die ondersteund worden zijn ABN Amro, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers.

Stap 4: Toegangskaart(en) uitprinten

Na het afronden van de betaling ontvang je de kaarten per e-mail. Let op! De kaarten bevinden zich in de bijlage van de mail. Druk deze kaarten af, niet de mail zelf.