Gratis advies van de Consumentenbond voor OBA-leden

Een van de informatiebronnen die je als lid van de OBA gratis kunt raadplegen is die van de Consumentenbond. Of je je nu afvraagt welke wasmachine de minste energie verbruikt of minder wil betalen voor je autoverzekering, het antwoord ligt binnen handbereik!

Toegang tot onderzoeken en vergelijkingen

Recensies van producten, prijs-kwaliteitonderzoeken en vergelijkingen van abonnementen en verzekeringen: de Consumentenbond heeft onderzoek gedaan zodat jij dat niet meer hoeft te doen!

Opkomen voor je rechten

Wist je dat je in de databank van de consumentenbond ook verschillende hulpmiddelen vindt om op te komen voor je rechten? Onder het kopje 'Je goed recht' vind je voorbeeldbrieven, een claimservice en een overzicht van je rechten. Handig als je nieuwe robotstofzuiger niet goed overweg blijkt te kunnen met je huisdier of als die mooie koelkast zorgt voor vochtige kringen op je vloer.

Van apparaten tot autoverzekeringen, van je matras tot je fiets, met deze informatie krijg je een goed beeld van alle voors en tegens. Nog een goede reden om lid te worden van de OBA.