Expeditie Oosterdok

Expeditie Oosterdok is een samenwerking tussen tientallen culturele instellingen en bedrijven aan het water van het Oosterdok. Door het jaar heen organiseren wij individueel en samen allerlei activiteiten voor het brede publiek.

Op zaterdag 21 april viert Expeditie Oosterdok feest. Tussen 12:00-18:00 uur worden op diverse locaties rond het Oosterdok gratis activiteiten en workshops georganiseerd.

Activiteiten in de OBA:

Maakplaats 021 (8+)

Maakplaats 021

CodeTeam is een club waarin jongeren van experts én van elkaar leren programmeren. Sommige zijn zich net de basis aan het eigen maken, andere zijn al bezig een eigen game te bouwen. Wil jij je ook aansluiten bij het CodeTeam? 

Concerten CvA

Er zit muziek in de OBA

Kom op de trappen van het nieuwe OBA Café luisteren naar studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Ze geven een voorproefje van de concerten die zij geregeld op vrijdagmiddag en zondagmiddag in de Centrale OBA geven.

Architectuurrondleiding

architectuurrondleiding

In 2007 werd de Centrale OBA geopend, nu ruim 10 jaar later wordt het gebouw aangepast tot 'huis van het nieuwe leren'.Tijdens deze speciale gratis architectuurrondleiding in de Centrale OBA door De Gebouwengids leer je meer over het gebouw van Jo Coenen Architects & Urbanists.