Exposities

Exposities in de OBA

Zie hieronder het overzicht van de huidige exposities.


Nu te zien

Facets of Tangier

lees meer over de expo Facets of Tangier

Tanger is al eeuwen een kruispunt van culturen. Fouad Lakbir, Guus Dubbelman, Hicham Gardaf en Robin Vermeulen stuiten op alle facetten van een stad die altijd in beweging is.

Stilleven met breidel

lees meer over de expo Stilleven met breidel

Het verbazingwekkende en unieke eerbetoon van de hedendaagse Spaanse kunstenaar Lluis Ventós aan een mysterieus werk van de 17e-eeuwse Nederlandse schilder Torrentius.

LGBTshirtQIA+

robin door Ari Versluis op de foto gezET VOOR EXPO lgbtSHIRTqia+

LGBTshirtQIA+ toont een greep uit de T-shirtcollectie van IHLIA LGBTI Heritage. Fotograaf Ari Versluis plaatst de verhalen in het heden, zo wordt de geschiedenis gedragen door lhbtq+’ers van nu.


Binnenkort te zien

1,5 m? Dat is verder dan je denkt!

lees meer over de expo 1,5 meter? Dat is verder dan je denkt!

Weet je niet hoeveel 1,5 meter is, en ben je je geodriehoek al kwijt sinds 1998? Dan kun je binnenkort terecht op het Van der Pekplein voor illustraties die op creatieve wijze inzicht geven op wat 1,5 meter daadwerkelijk is. 

Sanne van de Werk: Mijn wereld - Amsterdam-Oost

lees verder over de expo van Sanne van de Werk

Waar Sanne van de Werk ook fotografeert, tijdens haar reizen in binnen- en buitenland, zij laat zich inspireren door wat er op haar af komt.  In Amsterdam-Oost, waar ze woont, is ze geboeid geraakt door het straatleven van de buurt.

Expositie PROJECT STARTBLOK

lees verder over de expo PROJECT STARTBLOK

PROJECT STARTBLOK is een mutimediale tentoonstelling en publicatie over het leven van Na-hom, Leila, Isabella, Samer en Timo: bewoners van wooncomplex Startblok Riekerhaven.