Actief in eigen wijk

Expositie met foto’s en verhalen van bewoners uit Amsterdam Zuidoost die allen actief zijn in hun eigen wijk, mede georganiseerd door Imagine IC, de organisatie die samen met OBA Bijlmer een pand deelt.

In de hal en langs de grote trap van de OBA Bijlmerplein is de expositie ‘Actief in eigen wijk’ te zien. Deze expositie bestaat uit foto’s en verhalen van bewoners uit Amsterdam Zuidoost die allen actief zijn in hun eigen wijk. Op hun eigen manier dragen ze een steentje bij aan de maatschappij. ‘Actief in eigen wijk’ is een reizende expo; elke keer dat de expositie zich verplaatst worden er nieuwe foto’s van bewoners toegevoegd. 

Deze tentoonstelling wordt mede georganiseerd door Imagine IC. Ben je geïnspireerd geraakt en wil jij ook iets betekenen voor je wijk neem dan contact op met POZO via Gebi Seedorf: g.seedorf@civicamsterdam.nl  of bel 06-211 10 248.

Foto rechts: Olga Gutierez organiseert al 17 jaar lang een busreis naar Duitsland voor een groep van 60 senioren. De buschauffeur is ook al 17 jaar hetzelfde. Kracht haalt zij uit het geloof, haar kinderen en kleinzoon.

Te zien t/m 31 januari 2018 in OBA Bijlmerplein.