Houthavens, Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in kaart

Met het project Houthavens, Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Kaart worden allerlei verhalen vanuit de buurt verzameld. Woon je al lang in deze buurt of ben je er net komen wonen? Wij zijn benieuwd hoe je de buurt ervaart, wat je favoriete plekken in de buurt zijn of waar je mooie herinneringen aan hebt.

Allerlei verhalen vanuit de geschiedenis tot nu, krijgen een plek op de kaart.

Vervolgens worden de buurtverhalen vertaalt naar bijzondere producten, zoals een koffiekopje, een theedoek of een verjaardagskalender. Deze producten zie je straks op allerlei plekken in de buurt. Misschien hang je zo’n theedoek wel graag in je keuken en terwijl je de koffiekopjes afdroogt krijg je het verhaal mee van iemand die je anders misschien nooit zou ontmoeten.

Wil je jouw verhaal over de buurt delen en onderdeel worden van de kaart? En jouw verhaal straks misschien terug zien op een van de bijzondere producten?

Kom naar de OBA in de Spaarndammerstraat. Daar staat dé kaart van de buurt waar je je verhaal op de kaart kunt prikken en de verhalen van jouw mede-buurtbewoners kunt vinden!

2 december 2019 t/m 31 januari 2020
OBA Spaarndammerbuurt

Beeld © Sonja de Boer