Ieber & Knoert en De jongen die met de dieren schaatste

Een tentoonstelling om het tegelijkertijd warm én koud van te krijgen! De originele illustraties van kinderboekenschrijver en illustrator Sanne te Loo (1972) zijn te zien op de jeugdetage van OBA Oosterdok.

Bekijk de aquarellen en schetsen uit haar twee nieuwste prentenboeken over de twee vriendelijke monsters Ieber & Knoert (2018) en hun cactus. Uit het boek De jongen die met de dieren schaatste (2018), geschreven door Edward van de Vendel, zijn de illustraties vol sneeuw en ijs te bewonderen.

Met het boek De duik (2014), geschreven door Sjoerd Kuyper, won Te Loo een Glazen Globe en de Jenny Smelik-IBBY prijs. Het door haar geschreven en geïllustreerde prentenboek Dit is voor jou (2018) is bekroond met een Zilveren Penseel. 

Workshops

Op woensdag 13 februari en vrijdag 22 februari leest Sanne te Loo voor uit Ieber & Knoert en De jongen die met de dieren schaatste op de jeugdetage van OBA Oosterdok en geeft ze aansluitend een kunstworkshop in het OBA Junior Lab. Tijdens de workshop worden er vogels gemaakt, zoals deze ook te zien zijn in het prentenboek Ieber & Knoert.

De activiteiten zijn voor kinderen van 4 jaar en ouder. Reserveer hier een ticket.

De expositie is vanaf woensdag 9 januari tot en met 22 maart 2019 te zien op de jeugdetage van OBA Oosterdok.

Meer informatie over het werk van Sanne te Loo is te vinden op www.sanneteloo.nl