Huis van Alle Talen

Welkom bij het Huis van alle Talen: een veeltalige, multiculturele collectie in combinatie met bijpassende activiteiten. Het wordt een uitwisseling van alle verschillende talen en culturen die Amsterdam rijk is. De collectie vormt de schakel om mensen bij elkaar te brengen en met elkaar de dialoog aan te gaan. Door spontane (inter)culturele interactie en samenwerking ontstaat een uniek en vernieuwend platform om een duurzame bijdrage te leveren aan de ambities van de stad Amsterdam en al haar inwoners. 

The House of all Languages is a unique co-creation concept to build a multilingual collection in combination with matching cultural activities. It is an exchange of stories and characters within the different cultures in Amsterdam. The collection will be the source of investing in cultural diversity and intercultural dialogue.

Opening Huis van alle Talen

Ter gelegenheid van de officiële opening van het Huis van alle Talen organiseert de OBA in samenwerking met El Hizjra en het Institut Français des Pays-Bas een bijzonder programma met onder andere de overdracht van de Arabische collectie van El Hizjra aan Het Huis van alle Talen en een interview met de bekende schrijfster Leïla Slimani door literatuurcritica Margot Dijkgraaf.

kijk voor meer informatie en kaarten in de agenda


Deze partners maken onder andere deel uit van het Huis van alle Talen: