OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Meer doen met internet? Gratis hulp bij de OBA

Kijken hoeveel AOW u krijgt? Uw donor registratie regelen? Contact houden met uw kleinkind? Met internet is dat een stuk gemakkelijker. Misschien gebruikt u al internet, maar wilt u daar nog wat handiger in worden. Kom naar de OBA voor gratis hulp en krijg antwoord op al uw vragen! Iedereen is welkom. U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Computeruur

Heeft u nog weinig ervaring met de computer of internet? Kom naar het Computeruur en leer stap voor stap en in uw eigen tempo om beter te kunnen werken met de computer.

Oefenuur

Kom naar het Oefenuur bij de OBA en oefen met typen, e-mailen en internet. De begeleider is er om antwoord te geven op al uw vragen. Hier kunt u ook terecht voor Hulp bij DigiD. Leer hoe u een DigiD aanvraagt en gebruikt. Met een DigiD kunt u inloggen op websites van de overheid en de zorg. Tijdens het Oefenuur helpen we u hierbij.

Tabletcafé

Heeft u een iPad of tablet? En heeft u hulp nodig? Kom dan naar het TabletcafĂ©! Hier vindt u ook informatie over e-books. 

Meer informatie

Kom langs in een van onze vestigingen, we helpen u graag verder! Wilt u meer informatie? Bel dan naar 020 - 523 09 00.