Modemuze

Modemuze@OBA: INNOVATION

Na de succesvolle editie van vorig jaar in de Centrale OBA is Modemuze terug met een nieuwe tentoonstelling: Modemuze@OBA: INNOVATION

18 mei t/m 2 september 2018

Modemuze@OBA

modemuze

Modemuze@OBA is meer dan een expositie: de meest inspirerende meetups, lezingen en masterclasses op het gebied van mode staan op het programma. 

Opening Modemuze 2018

Bekijk de opening van Modemuze 2018 in de Centrale OBA. 

Terugblik Modemuze 2017

Vorig jaar was Modemuze ook te gast in de OBA. In dit filmpje zie je beelden van de tentoonstelling en vertelt projectleider Mila Ernst over het belang van Modemuze.

Top 10 | Modeboeken

Tijdens Paris Fashion Week deelde de OBA 10 stijlvolle modeboeken uit de collectie die je zeker eens moet lenen en lezen.

Modemuze is een samenwerking van: Amsterdam Museum, Centraal Museum Utrecht, CODA Museum, Fries Museum Leeuwarden, Gemeentemuseum Den Haag, Museum Arnhem, Museum Rotterdam, Museum Spakenburg, Nederlands Openluchtmuseum, Paleis Het Loo, Rijksmuseum, Tassenmuseum Hendrikje, Textielmuseum, Theatercollectie Bijzondere Collecties UvA (Stichting TIN), Tropenmuseum/Afrikamuseum/Museum Volkenkunde, Nederlandse Kostuumvereniging, Zuiderzeemuseum.