Muziek

Muziek in de OBA

Zondagochtendconcert

dame

Begin de zondag met licht klassiek! In de entreehal van de Centrale OBA treden conservatoriumstudenten op. Kijk in de agenda voor meer details over welke studenten er komen spelen op welk instrument.

How the light gets in

partick verheij

23 december 2017
Patrick Verheij & Friends treden op met nummers van en geïnspireerd op Leonard Cohen. Daarnaast ook nummers van Sinatra en Shaffy. Een alternatieve kerstviering in de theaterzaal van de Centrale OBA.

Jazzconcerten

muzikanten

Een serie in samenwerking met de afdeling Jazz van het Conservatorium van Amsterdam (CvA). Studenten luiden het weekend swingend in vanaf het podium in de entreehal Centrale OBA. 

Brunchconcerten

bestekje

Een keer per maand wordt er in Café Belcampo in OBA de Hallen een gratis brunchconcert georganiseerd, waarbij muziek uit alle windstreken ten gehore wordt gebracht!

MEMO

baby en trompettist

Muzikanten van MEMO Cultuur voor kleintjes laten baby’s en peuters prachtige muziek horen, zien en voelen. Op speelse wijze worden de jongste kinderen uitgedaagd om actief mee te doen, goed te luisteren en écht te reageren.

HUIS

nelleke noordervliet

19 januari 2018 
In HUIS wordt een oud huis bedreigd met sloop. De stemmen van voormalige bewoners laten zich horen. Een unieke totaaltheaterervaring over de ziel van een oud huis: de teksten zijn geschreven door Nelleke Noordervliet. 

Kerstkoor Marley's Angels

koor marleys angels

17 december 2017 

Het kerstkoor Marley’s Angels bestaat al sinds 2006. De naam verwijst naar het verhaal “A Christmas Carol” van Dickens, waarin de geest van Jacob Marley voorkomt. 

Kerstcd's en bladmuziek

Neem een kijkje in de catalogus voor onze uitgebreide collectie Kerstcd's en bladmuziek.

Amsterdams Kerstkoor

amsterdams kerstkoor

22 december 2017

Het Amsterdams Kerstkoor o.l.v. Marja Oldenhave bestaat uit zo’n 25 geoefende koorleden en wil Amsterdam op een verrassende manier in kerststemming brengen.

Weet wat er speelt