Muziek

Muziek in de OBA

Jasmine Chinese Music Ensemble

Het Jasmine Chinese Music Ensemble komt uit Nanjing in China en is de winnaar van de meeste prestigieuze muziekcompetitie van China: Golden Bell Awards for Music 2013 en is nu voor het eerst in Nederland.

kaarten voor deze voorstelling op 6 juni

Zondagochtendconcert

dame

Begin de zondag met licht klassiek! In de entreehal van de Centrale OBA treden conservatoriumstudenten op. Kijk in de agenda voor meer details over welke studenten er komen spelen op welk instrument.

Familieconcert

kunstbende

Geniet met het hele gezin van de prachtige akoestiek van OBA Cinétol. Het concert start stipt om 13:00 uur en duurt 30 minuten. Ook vertellen de studenten van het conservatorium nog kort iets over het stuk of over hun instrument.

Jazzconcerten

muzikanten

Een serie in samenwerking met de afdeling Jazz van het Conservatorium van Amsterdam (CvA). Studenten luiden het weekend swingend in vanaf het podium in de entreehal Centrale OBA. 


Muziek met kinderen:

MEMO (0-4)

Memorabele Momenten (MEMO) brengt muzikale podiumkunsten naar baby’s en peuters  en maakt van de OBA een kleine concertzaal.

Maria's Muziek (0-4)

Maria’s Muziek komt langs met de gitaar en zingt bekende en nieuwe kinderliedjes. Samen bekijken jullie iedere keer een nieuw boekje en leer je nieuwe woordjes.