Muziek

Muziek in de OBA

Zondagochtendconcert

zondagochtendconcerten in de OBA

Begin de zondag met licht klassiek! In de entreehal van de Centrale OBA treden conservatoriumstudenten op. Kijk in de agenda voor meer details over welke studenten er komen spelen op welk instrument.

Jazzconcerten

jazzconcerten in de OBA

Een serie in samenwerking met de afdeling Jazz van het Conservatorium van Amsterdam (CvA). Studenten luiden het weekend swingend in vanaf het podium in de entreehal Centrale OBA.

In memoriam: Armando

armando

Literair concert rond het werk van de onlangs overleden kunstenaar en schrijver Armando (1929-2018). Cherry Dyuns leest voor uit werk van Armando en topaccordeonist Oleg Lysenko speelt muziek die ermee samenvloeit.

Bread & Songs

Een intercultureel cross-religieus event waar vrijheid, religie en het loslaten in elkaar overgaan. In deze speciale productie van het ZID Theater gaan tachtig deelnemers, spelers en zangers op zoek naar het spanningsveld en raakvlakken tussen verschillende culturen en religies.

lees verder over deze avond


Muziek met kinderen:

MEMO (0-4)

Memorabele Momenten (MEMO) brengt muzikale podiumkunsten naar baby’s en peuters  en maakt van de OBA een kleine concertzaal.

Maria's Muziek (0-4)

Maria’s Muziek komt langs met de gitaar en zingt bekende en nieuwe kinderliedjes. Samen bekijken jullie iedere keer een nieuw boekje en leer je nieuwe woordjes.