Muziek

Muziek in de OBA

Zondagochtendconcert

dame

Begin de zondag met licht klassiek! In de entreehal van de Centrale OBA treden conservatoriumstudenten op. Kijk in de agenda voor meer details over welke studenten er komen spelen op welk instrument.

Familieconcert

kunstbende

Geniet met het hele gezin van de prachtige akoestiek van OBA Cinétol. Het concert start stipt om 13:00 uur en duurt 30 minuten. Ook vertellen de studenten van het conservatorium nog kort iets over het stuk of over hun instrument.

Jazzconcerten

muzikanten

Een serie in samenwerking met de afdeling Jazz van het Conservatorium van Amsterdam (CvA). Studenten luiden het weekend swingend in vanaf het podium in de entreehal Centrale OBA. 

Armando en Oleg Lysenko in concert

armando

20 april 2018

Literair concert met Armando (1929), kunstenaar en schrijver, en Oleg Lysenko (1974, Oekraïne), topaccordeonist, betreden samen het podium in de voorstelling ‘Ik hoorde dat er geluisterd werd’.

Weet wat er speelt

De Grens

anette vogels

15 mei 2018

De muziektheatervoorstelling 'De Grens' is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16-jarige vluchteling aankwam in Nederland.

Beeld Armando en Oleg Lysenko door Marc Queré. 


Muziek met kinderen:

MEMO (0-4)

Memorabele Momenten (MEMO) brengt muzikale podiumkunsten naar baby’s en peuters  en maakt van de OBA een kleine concertzaal.

Maria's Muziek (0-4)

Maria’s Muziek komt langs met de gitaar en zingt bekende en nieuwe kinderliedjes. Samen bekijken jullie iedere keer een nieuw boekje en leer je nieuwe woordjes.