Verbouwing Centrale OBA

Tijdens de verbouwing zijn de openingstijden van de Centrale OBA zoals gebruikelijk: van 10.00 tot 22.00 uur. Naar verwachting duurt de verbouwing tot medio 2018.

nieuws | Eten en drinken in de Centrale OBA

logo eet en drinkt

Er komt in de Centrale OBA een nieuw horecaconcept in het restaurant op de 7e etage. Omdat er flink verbouwd moet worden, is het restaurant van 27 mei tot 29 juli gesloten.

agenda | OBA StudyShare

snel afgeleid?

OBA StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Voorin zit de Studybob van de OBA, die streng toezicht houdt en op je mobiel past. 

Instameet #emptyoba

Op vrijdag 16 juni fotograferen Instagrammers nog één keer de Centrale OBA in haar huidige vorm, vlak voordat er echt flink verbouwd gaat worden. Bekijk hieronder een fotoselectie van deze Instameet #emptyoba. Bekijk alle foto's die gemaakt zijn hier.

nieuws | De verbouwing

De Centrale OBA op het Oosterdokseiland wordt 10 jaar na de opening (7-7-2007) aangepast aan het veranderende gebruik van het gebouw. 

nieuws | OBA Café geopend

koffie

Op maandag 15 januari is het nieuwe OBA Café op de begane grond in de Centrale OBA geopend. Naast duurzaam eten en drinken kun je er op je gemak een praatje maken of heerlijk ontspannen met een krant of een tijdschrift.

 

Centrale OBA
Oosterdokskade 143
1011 DL Amsterdam
Telefoon: 020-523 0900 klantenservice@oba.nl

liveblog | OBA bouwt

liveblog OBA bouwt

Maandag 12 juni is de verbouwing op de 6e etage gestart. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de verbouwing via het liveblog. 

nieuws | Vermaat nieuwe horeacapartner

logo vermaat

Vermaat is vanaf 1 juli 2017 de nieuwe horecapartner in de Centrale OBA aan de Oosterdokskade. De komst van Vermaat valt samen met de verbouwing.