Verbouwing Centrale OBA

Tijdens de verbouwing zijn de openingstijden van de Centrale OBA zoals gebruikelijk: van 10.00 tot 22.00 uur. Naar verwachting duurt de verbouwing tot medio 2018.

nieuws | OBA Café geopend

koffie

Op maandag 15 januari is het nieuwe OBA Café op de begane grond in de Centrale OBA geopend. Naast duurzaam eten en drinken kun je er op je gemak een praatje maken of heerlijk ontspannen met een krant of een tijdschrift.

nieuws | Eten en drinken op de 7e etage

logo eet en drinkt

Het pop-up restaurant en het terras op de 7e etage zijn geopend. 

De openingstijden van het restaurant zijn gelijk aan de openingstijden van de Centrale OBA.

nieuws | De verbouwing

De Centrale OBA op het Oosterdokseiland wordt 10 jaar na de opening (7-7-2007) aangepast aan het veranderende gebruik van het gebouw. 

Instameet #emptyoba

Op vrijdag 16 juni fotograferen Instagrammers nog één keer de Centrale OBA in haar huidige vorm, vlak voordat er echt flink verbouwd gaat worden. Bekijk hieronder een fotoselectie van deze Instameet #emptyoba. Bekijk alle foto's die gemaakt zijn hier.

Centrale OBA
Oosterdokskade 143
1011 DL Amsterdam
Telefoon: 020-523 0900 klantenservice@oba.nl

liveblog | OBA bouwt

liveblog OBA bouwt

Maandag 12 juni is de verbouwing op de 6e etage gestart. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de verbouwing via het liveblog. 

nieuws | Vermaat nieuwe horeacapartner

logo vermaat

Vermaat is vanaf 1 juli 2017 de nieuwe horecapartner in de Centrale OBA aan de Oosterdokskade. De komst van Vermaat valt samen met de verbouwing.