Verbouwing Centrale OBA | zomer 2017

Tijdens de verbouwing is de Centrale OBA vanaf 10 juli tot en met eind augustus op werkdagen geopend van 13.30 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn de openingstijden zoals gebruikelijk: van 10.00 tot 22.00 uur. Naar verwachting duurt de verbouwing tot eind 2017.

Nieuws | Koffiekar

Jorien staat deze en volgende week voor je klaar op de begane grond van de Centrale OBA. Ze verkoopt koffie, thee en een paar snacks. De gehele 7e etage (inclusief toiletten en terras) is tijdelijk gesloten. 

nieuws | Vermaat nieuwe horeacapartner

logo vermaat

Vermaat is vanaf 1 juli 2017 de nieuwe horecapartner in de Centrale OBA aan de Oosterdokskade. De komst van Vermaat valt samen met de verbouwing.

Instameet #emptyoba

Op vrijdag 16 juni fotograferen Instagrammers nog één keer de Centrale OBA in haar huidige vorm, vlak voordat er echt flink verbouwd gaat worden. Bekijk hieronder een fotoselectie van deze Instameet #emptyoba. Bekijk alle foto's die gemaakt zijn hier.

Liveblog OBA bouwt | Fase 1

liveblog OBA bouwt

Maandag 12 juni is de verbouwing op de 6e etage gestart. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de verbouwing via het liveblog. 

nieuws | De verbouwing

De Centrale OBA op het Oosterdokseiland wordt 10 jaar na de opening (7-7-2007) aangepast aan het veranderende gebruik van het gebouw.