Verbouwing Centrale OBA | zomer 2017

Tijdens de verbouwing zijn de openingstijden van de Centrale OBA zoals gebruikelijk: van 10.00 tot 22.00 uur. Naar verwachting duurt de verbouwing tot eind 2017.

nieuws | Eten en drinken op de 7e etage

logo eet en drinkt

Het pop-up restaurant en het terras op de 7e etage zijn geopend. Het restaurant is te bereiken via de liften aan de voorzijde van het gebouw.

De openingstijden van het restaurant zijn gelijk aan de openingstijden van de Centrale OBA.

oproep | Deel jouw OBA-herinnering

Ben jij verliefd geworden in de Centrale OBA? Heb je een eureka-momentje meegemaakt tussen de kasten? Of juist iets heel stiekems gedaan? Laat het ons weten!

Instameet #emptyoba

Op vrijdag 16 juni fotograferen Instagrammers nog één keer de Centrale OBA in haar huidige vorm, vlak voordat er echt flink verbouwd gaat worden. Bekijk hieronder een fotoselectie van deze Instameet #emptyoba. Bekijk alle foto's die gemaakt zijn hier.

liveblog | OBA bouwt

liveblog OBA bouwt

Maandag 12 juni is de verbouwing op de 6e etage gestart. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de verbouwing via het liveblog. 

nieuws | De verbouwing

De Centrale OBA op het Oosterdokseiland wordt 10 jaar na de opening (7-7-2007) aangepast aan het veranderende gebruik van het gebouw. 

nieuws | Vermaat nieuwe horeacapartner

logo vermaat

Vermaat is vanaf 1 juli 2017 de nieuwe horecapartner in de Centrale OBA aan de Oosterdokskade. De komst van Vermaat valt samen met de verbouwing.