Studieplekken in de OBA

Studeren in de OBA

OBA Oosterdok is de beste studieplek van Amsterdam. We hebben plekken om alleen en zonder afleiding te studeren, maar ook rustig overleggen (op gepaste afstand) is mogelijk. Werk op je eigen laptop of maak gebruik van een OBA-computer. Ook in alle andere 26 vestigingen zijn speciale studieplekken te vinden. 

De beste studieplek omdat..

studerende mensen

OBA Oosterdok is door Het Parool tot beste studieplek van Amsterdam uitgeroepen. Dat is dankzij de vele plekken om alleen of samen te studeren, de goede faciliteiten en restaurant Babel op de bovenste etage.

Op 27 locaties in de stad

studeren in de OBA

Op de andere 26 locaties van de OBA in Amsterdam, Diemen en Oudekerk a/d Amstel heb je ook allerlei faciliteiten om te studeren en te werken. Er is dus altijd een fijne studieplek in de buurt!

Onbeperkt koffie

Op vertoon van je studentenpas kan je deze maand voor €2,- onbeperkt filterkoffie halen in het OBA Café in OBA Oosterdok. Dat is brandstof voor een hele dag!

Printen en kopiëren

studeren in de OBA

Wil je iets printen of kopiëren bij één van de vestigingen van de OBA? Dat kan natuurlijk. Hier lees je hoe het werkt.

Met korting lid worden

met korting lid worden

Op zoek naar vakliteratuur, informatieboeken of een mooie roman en een lekker kookboek? Als lid heb je toegang tot ruim 1,2 miljoen boeken, 20.000 e-books, 1200 kranten en tijdschriften en heel veel films en muziek. Voor iedereen tussen 19 en 25 jaar hebben we speciale korting.

Zonder afleiding studeren?

lees meer over OBA StudyShare

Zoek je een plek waar je geconcentreerd kan studeren? Kom dan naar OBA StudyShare. Dan studeer je onder toezicht van een StudyBob volgens de pomodorotechniek samen met andere studenten.