UP! Talkshow

De OBA bestaat 100 jaar, en dat vieren we graag met u! Op vrijdagmiddag 15 februari kunt u in OBA Oosterdok genieten van een sprankelende UP! talkshow en vieren we het ouder worden in de stad met bijzondere gasten op een eerbiedwaardige leeftijd.

Presentator Hadassah de Boer praat met Carry Tefsen (80) over haar lange en volle leven en over hoe het nú is. Hierover schreef zij pas een boek: Carry Tefsen, 60 jaar in de schijnwerpers

Onderzoeksleider Henne Holstege van Amsterdam UMC vertelt over hun wereldberoemde onderzoek naar 100plus-jarigen en over wat we van hen kunnen leren. Uiteraard kijken we ook naar hoe ongelofelijk veel er de afgelopen eeuw is veranderd en vertellen kleurrijke Amsterdammers hoe is het is om ouder te worden in Amsterdam. 

Tussendoor verzorgen pianist Willem van Vollenhoven en The Voice Senior ster René Bishop een swingend optreden, waarna we afsluiten met een gezellige borrel.

Programma 15 februari = uitverkocht

U bent van harte welkom op ons feest in OBA Oosterdok!

Inloop: 14:00 – 14:30 uur
Talkshow: 14:30 - 16:00 uur
Borrel: 16:00 - 17:00 uur

UP! biedt een frisse blik en inspiratie rond het thema ouder worden, met maandelijkse UP! talkshows in De Nieuwe Liefde en ‘in je Uppie’ gesprekken in de OBA. Kijk voor meer informatie op upinnederland.nl.

Beeld: Carry Tefsen door Anne van Gelder