Becoming the best version of yourself: 4 weekse interactieve cursus

15 mei 2021, van 10:30 tot 14:00 | OBA Bijlmerplein

Kosten: € 20,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe word je de beste versie van jezelf? Ontdek dat in deze 4-weekse cursus.

Na een jaar lang lockdown en isolatie vragen we ons steeds vaker af hoe nu verder? Hoe wil ik mijn leven inrichten als ik alle vrijheid had? Waarom doe ik wat ik doe? Hoe kan ik mijn gedachten, emoties en gedragspatronen vóór mij laten werken in plaats er belemmerd door worden in het creëren van mijn ideale leven en het halen van mijn doelen?

We hebben allemaal wel eens gehoord dat geluk een gevoel van binnen is, oude oosterse wijsheden benoemen dat al duizenden jaren en tegenwoordig komen de meest toonaangevende universiteiten ter wereld ook steeds op dezelfde conclusie. Maar wat houdt dat in het praktijk precies in? Ontdek dat nu voor jezelf in deze cursus!

We zullen onszelf écht leren kennen tijdens deze 4 weken. Welke onbewuste overtuigingen hebben we opgedaan in het verleden dat onze huidige belevingswereld bepaalt? Welke angsten houden mij tegen in mijn persoonlijke groei en het maken van belangrijke keuzes? Wat geeft mij levensenergie? Hoe weet ik wat mij echt voldoening zal geven in het kiezen van mijn werk? Wat kan ik leren van mijn relaties? Al deze inzichten kan je gebruiken om persoonlijk leiderschap te nemen over het inrichten van jouw ideale leven!

Vervolgdata: 22 mei, 29 mei & 5 juni.

OBA Bijlmerplein | Bijlmerplein 393 | 1102 DK Amsterdam
T: 020-5230900 | E: bijlmerplein@oba.nl