ONLINE Living Library

3 februari 2022, van 19:00 tot 21:00 | OBA Bijlmerplein

Kosten: toegang gratis | vrije inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In de Living Library lees je geen boeken, maar mensen. Interessante mensen, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Klopt wat we denken over mensen op basis van de buitenkant wel met de werkelijkheid?

Een vluchteling, een hooligan, een ex-crimineel, een transgender, een dakloze en een tienermoeder zitten klaar om jou hun levensverhaal te vertellen. In een open gesprek waarin alles gevraagd en besproken kan worden.

Durf jij het aan om je 'vooroordeel' te ontmoeten? De Living Library is een beproefd concept van Deense oorsprong, dat mensen met elkaar in contact brengt om zo vooroordelen te onderzoeken en tegen te gaan. Net als in een gewone bibliotheek waar boeken toegang geven tot onbekende werelden, biedt de Living Library bezoekers ook de mogelijkheid in de belevingswereld van een ander te stappen. Op een hele simpele manier: door onbevangen met elkaar in gesprek te gaan.

HOE LEEN JE EEN LEVEND BOEK?
Maak online het Living Library evenement mee via zoom op 3 februari 2022
Schrijf je vanaf woensdag 27 januari in via onderstaande link.
Bij je inschrijving zie je de catalogus en kun je je inschrijven voor een dialoog met een boek
Je ontvangt een zoomlink nadat je je ingeschreven hebt Op 3 februari kun je via de zoomlink deelnemen aan de living library met het boek naar keuze. U heeft 20 minuten met het Boek te besteden. 

Voor meer informatie: livinglibrary.nl/agenda.