Workshop creatief schrijven met spoken word-artiest Swendeline Ersilia

31 juli 2020, van 14:00 tot 16:00 | OBA CC Amstel

Kosten: toegang gratis, aanmelden verplicht

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Waar zouden we het volgens jou over moeten hebben? Welk onrecht moet van jou de wereld uit? Of waar word jij verdrietig of onzeker van? Tijdens deze reeks schrijfworkshops in de OBA laten we gevoelige thema’s niet links liggen. Ervaren schrijvers nemen je mee op een reis die volle kracht vooruit, dwars door de taboes en vooroordelen heen gaat in een setting die veilig is. Kortom: laten we het er maar wel over hebben!

In deze creatieve schrijfworkshop geeft spoken word-artiest en poëzieschrijver Swendeline Ersilia je de vrijheid om aandacht te besteden aan wat jij belangrijk vindt om te delen en op papier te zetten. Onderwerpen die soms moeilijk zijn om te bespreken, maar wel op het hart drukken. Samen met haar werk je aan een tekst, die je –als je dat wil- aan het einde van de workshop mag voordragen.

Ersilia is onder meer bekend als de host van Paginagroots, dat jong schrijftalent een podium biedt in het theater. Daarnaast duikt ze als reporter in de wereld van cultuuronderwijs, geeft ze workshops en treedt ze op met spoken word. Aan de hand van haar eigen werk inspireert ze je om te schrijven over thema's waar we het over zouden moeten hebben, ook al kan dat soms lastig zijn. Ze zet zichzelf en haar woordkunst in voor verbinding tussen mensen, want voor haar zijn liefde en creativiteit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Laat die mooie woorden maar komen!

Ontwikkeld door PaQuet met steun van Fonds Podiumkunsten

Gratis voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder.

Aanmelden
Kan per mail of aan de balie van de vestiging.

En als je dan toch bezig bent…

Heeft je zelfvertrouwen een boost gekregen na de workshop, heb je je schrijfskills goed kunnen bijschaven of weet je eindelijk hoe je wat je bezighoudt het beste kunt verwoorden? Meld je dan aan voor de Schrijfwedstrijd Nieuw Amsterdams Peil! Iedereen mag meedoen en er zijn mooie prijzen te winnen. 


We doen ons best om je bezoek aan de OBA zo veilig mogelijk te maken. Doe de gezondheidscheck voordat je een plek reserveert en bereid je voor op je bezoek aan de OBA.

OBA CC Amstel | Cullinanplein 1 | 1074 JN Amsterdam
T: 020-5230900 | E: ccamstel@oba.nl