Theater voor Keti Koti met dialoog & diner bij CC Amstel

30 juni 2022, van 17:00 tot 20:00 | CC Amstel

Kosten: toegang gratis | aanmelden vereist

Een muzikaal programma met dialoog & diner door én voor buurtgenoten uit Zuid, in het kader van Theater voor Keti Koti.

Op 30 juni presenteren theaters en podia programma’s die verhalen vertellen over het koloniale en slavernijverleden van ons land. Theater voor Keti Koti stimuleert en bundelt deze voorstellingen en culturele activiteiten rond de nationale herdenking van de slavernij.

Theatermaker Guillano Herdigein, zangeres Cheyenne Toney en CC Amstel maken samen met enkele buurtbewoners uit Zuid een muzikaal programma over de betekenis van Keti Koti. We praten over roots & identiteit en onderzoeken hoe het koloniale en slavernijverleden doorwerkt in het nu. De muzikale presentatie is op donderdag 30 juni te zien bij CC Amstel, om 17.00 en om 20.00 uur. Duur: ± 30-40 minuten.

Na het muzikale programma van 17.00 uur gaan we om 18.00 uur in kleine groepen met elkaar in dialoog over het koloniale en slavernijverleden én serveren we een heri heri maaltijd. De dialoogtafels worden verzorgd door Dialoog in Actie.

Programma:
17.00-17.45 uur: muzikaal programma Theater voor Keti Koti in Zuid
18.00-20.00 uur: dialoogtafels met heri heri maaltijd

Mogelijk gemaakt door: Dialoog in Actie, CC Amstel, OBA, Amsterdams Fonds voor de Kunst & Stadsdeel Zuid
Fotografie: Susana Martins

Toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelden is noodzakelijk om een plaats & maaltijd te reserveren. Reserveer via de website van CC Amstel
Het is ook mogelijk om enkel het muzikale programma bij te wonen. Ook hiervoor is reserveren noodzakelijk.

CC Amstel | Cullinanplein 1 | 1074 JN Amsterdam