De Mega Mopperaar (2+)

25 januari 2020, van 10:30 tot 11:15 | OBA De Hallen

Kosten: € 5,00 | gratis met OBA-pas

Kom naar de muzikale voorstelling De Mega Mopperaar door Toren van Geluid tijdens de Nationale Voorleesdagen.

In de intieme voorstelling over mopperen, zien we een eend: de Mega Mopperaar. Deze eend moppert niet altijd, maar vandaag wel. En weet je? Dat is helemaal oké, want achter de wolken schuilt altijd de regenboog!
Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur. Om te laten zien dat de zon niet altijd schijnt en een (mopper)buitje soms gewoon nodig is!

Nationale Voorleesdagen
In januari wordt er in de OBA extra veel voorgelezen. Dan vinden namelijk de Nationale Voorleesdagen plaats, met extra veel aandacht voor de leukste prentenboeken, zoals het Prentenboek van het Jaar: Moppereend. Bekijk het volledige aanbod op www.oba.nl/voorleesdagen.

Gratis OBA-lidmaatschap
Iedereen tot 19 jaar wordt bij de OBA gratis lid en kan boetevrij lenen. Voor de kleintjes is het extra leuk om lid te worden tijdens de Nationale Voorleesdagen. Kinderen tussen 2 en 6 jaar ontvangen namelijk een gratis, lief poppetje bij het afsluiten van het lidmaatschap. Lid worden van de OBA kan makkelijk online op www.oba.nl/lidworden.

Reserveren gewenst via e-mail of aan de balie van de vestiging.

OBA De Hallen | Hannie Dankbaarpassage 10 | 1053 RT Amsterdam
T: 0205230900 | dehallen@oba.nl