Intimate Portraits

22 november 2020, van 20:00 tot 21:30 | OBA de Hallen

Kosten: € 14,50 | € 11,00 met OBA-pas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Intimate Portraits is een reeks performances die maandelijks plaatsvindt. Tijdens deze avonden krijgt het publiek de kans om bijzondere dansvoorstellingen te zien die reflecteren op de melting pot van Amsterdammers. Elke avond duurt ongeveer een uur en bestaat in de meeste gevallen uit twee of drie stukken, die passen bij het thema van de avond.

Deze maand:
· Patricia Bardi & Alex Maguire
· Liat Waysbort
– Première van een nieuwe Vocale Dans- en Muziek Performance door Patricia Bardi en Alex Maguire

Deze performance wordt voor het eerst getoond tijdens de Intimate Portraits Series. Dans- / stemkunstenaar Patricia Bardi en pianist Alex Maguire creëren voorstellingen die bruggen slaan en de grenzen tussen beweging, tekst, stem en muziek ontmantelen. Ze laten ruimte voor het onverwachte en creëren tegelijkertijd fijn afgestemde en suggestieve sferen van emotie, herinnering en beeld. Hun samenwerking die zich gedurende vele decennia heeft ontwikkeld, ademt en pulseert met een naadloze anticipatie, griezelige inventiviteit met het vermogen om hun interactie te inspireren en te transformeren, soms zowel gespannen als aangrijpend. Ze hebben opgetreden in heel Europa, waaronder het VK, Nederland, Duitsland en Italië.

We doen ons best om je bezoek aan de OBA zo veilig mogelijk te maken. Doe de gezondheidscheck voordat je een plek reserveert en bereid je voor op je bezoek aan de OBA.

OBA De Hallen | Hannie Dankbaarpassage 10 | 1053 RT Amsterdam
T: 020-5230900 | dehallen@oba.nl