De JazzFestafette – Het JazzFest FamilieFest in de OBA Javaplein

17 oktober 2021, van 16:00 tot 18:00 | OBA Javaplein

Kosten: € 12,50 volwassenen | € 2,00 kinderen | alleen toegang met geldige Corona QR code

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

We mogen weer! JazzFest is terug in de Indische Buurt met de JazzFestafette 2021, een festival voor jong en oud. Het gaat een echt FamilieFest worden, op de zondagmiddag in de OBA Javaplein.

Tijdens deze editie worden muziek en verhalen met elkaar verweven. De concerten zijn in drie zalen, iedereen bezoekt hetzelfde programma,maar in een andere volgorde - een estafette. Zangeres en pianiste Maartje Meijer gaat met dichter Ingmar Heytze poëzie op muziek zetten, percussionist Vernon Chatlein neemt je met zijn programma Imershón mee in de muziek, geschiedenis en cultuur van Curaçao, en saxofonist Sam Newbould speelt met zijn band het programma Bogus Notus, muziek geïnspireerd op verhalen uit de jeugd van Sam in het noorden van Engeland.
Meer weten? Klik HIER,

Dit alles wordt aangevuld met een muziekboekenpresentatie waarin groot en klein kunnen rondsnuffelen en lezen. Daarnaast komt ook ons JazzFest voor Kids terug met improvisatieworkshops voor kinderen.

De kinderen kunnen mee gaan naar een (of meerdere) van de drie korte concerten die middag, maar kunnen ook lekker meedoen bij een van de improvisatie muziekworkshops. Daar leren ze instrumenten kennen, luisteren ze naar muziek en gaan ze vooral spelen.

Inloop is vanaf 15:30 uur ivm de QR code check (vanaf 14 jaar), aanvang programma 16:00 uur.
LET OP: Voor bezoek aan onze theaterzalen (OBA Theater of OBA Forum) is een coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs verplicht. Kom alsjeblieft op tijd. Vanwege controle bij de deur kan de rij wat langer zijn dan normaal. De zaal is vanaf 30 minuten voor aanvang open.

OBA Javaplein | Javaplein 2 | 1094 HW Amsterdam
T: 020-5230900 | E: javaplein@oba.nl