De kunst van jonge kinderen

11 juli 2022 t/m 31 juli 2022 | OBA Javaplein

Kosten: toegang gratis | vrije inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Stichting TOEVAL GEZOCHT presenteert de tentoonstelling 'De kunst van jonge kinderen'

Het toont het werk en creatieve proces van de driejarigen en kleuters van de IKC's De Kaap en Flevoparkschool. De kinderen onderzochten de wereld van de dieren, volgden degroei van planten en bewonderden insecten. Kijk mee door hun ogen naar de wereld om je heen. Samen met de twee basisscholen De Kaap en Flevoparkschool en met kunstpresentatie-instelling Framer Framed heeft TOEVAL GEZOCHT een driejarig project opgezet om de Reggio Emilia-werkwijze, zoals TOEVAL GEZOCHT deze voor Nederland heeft vertaald, te onderzoeken en te realiseren in de peutergroepen van 3-jarigen en in de kleuterklassen. Deze tentoonstelling is de feestelijke afsluiting van het eerste projectjaar.

Cultuurcoaches van De Rode Loper op School geven op beide scholen vanaf de groepen 3 kunstlessen. In OBA Javaplein is ook beeldend werk van de Flevoparkschool te zien.

Werk is te zien bij de OBA Javaplein, bij de OBA Linnaeusstraat en in de ramen van Framer Framed, De Kaap en Flevoparkschool.

De tentoonstelling wordt financieel mogelijk gemaakt door Postcode Loterij Buurtfonds, Fonds 21, VSBfonds en Fonds voor Cultuurparticipatie.

OBA Javaplein | Javaplein 2 | 1094 HW Amsterdam
T: 020-5230900 | E: javaplein@oba.nl