Becoming the best version of yourself: 4 weekse interactieve cursus

24 oktober 2021, van 11:30 tot 14:00 | OBA Molenwijk

Kosten: € 40,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe word je de beste versie van jezelf? ontdek dat in deze 4-weekse cursus

Na een jaar lang lockdown en isolatie vragen we ons steeds vaker af hoe nu verder? Hoe wil ik mijn leven inrichten als ik alle vrijheid had? Waarom doe ik wat ik doe? Hoe kan ik een gelukkig leven met voldoening leiden op mijn eigen termen? Hoe kan ik mijn gedachten, emoties en gedragspatronen voormij laten werken in plaats er belemmerd door worden in het creëren van mijn ideale leven en het halen van mijn doelen?

We hebben allemaal wel eens gehoord dat geluk een gevoel van binnen is, oude oosterse wijsheden benoemen dat al duizenden jaren en tegenwoordig komen de meest toonaangevende universiteiten ter wereld ook steeds op dezelfde conclusie. Maar wat houdt dat in het praktijk precies in? Ontdek dat nu voor jezelf in deze cursus!

We zullen onszelf écht leren kennen tijdens deze 4 weken. Welke onbewuste overtuigingen hebben we opgedaan in het verleden dat onze huidige belevingswereld bepaalt? Welke angsten houden mij tegen in mijn persoonlijke groei en het maken van belangrijke keuzes? Wat geeft mij levensenergie? Hoe weet ik wat mij echt voldoening zal geven in het kiezen van mijn werk? Wat kan ik leren van mijn relaties?

Tijdens deze cursus zullen we ons richten op hoe we de beste versie van onszelf kunnen worden, hoe we onze volledige potentie kunnen benutten. Dit programma is opgebouwd aan de hand van de nieuwste bevindingen in het veld van neurowetenschappen en positieve psychologie, in combinatie met oude intuïtieve wijsheden. De focus ligt op het direct kunnen toepassen van de theorie, daarom zullen de bijeenkomsten vooral interactief worden ingedeeld.

Tijdens deze 4 weken kijken we naar:
· hoe ons identiteit is gevormd
· wat onze (onbewuste) behoeften zijn en hoe dit ons gedrag bepaalt
· wat onze (onbewuste) persoonlijke waarden zijn en hoe dit betekenis geeft aan wat we doen
· Het mentale domein: hoe werken gedachten, hoe leer ik mijn gedachten patronen herkennen, hoe doorbreek ik mijn gedachten patronen, welke gedachten weerhouden mij om optimaal mijn potentie te benutten, hoe beïnvloed mijn mentale perspectief mijn belevingswereld?
· Het emotionele domein: wat zijn emoties, hoe ontwikkel ik mijn emotionele intelligentie, wat zijn mijn onbewuste emotionele patronen, hoe kan ik positieve emotionele patronen creëren, hoe doorbreek ik negatieve emotionele patronen, hoe kan ik leren omgaan met stress en negatieve emoties (extra aandacht voor emoties als gevolg van de Covid-isolatie).
· Manifestatie nieuwe doelen: hoe kan ik deze inzichten gebruiken om mijn volledige potentie te benutten en mijn levensdoelen te behalen, hoe leer ik om doelen te stellen in lijn met mijn kernwaarden, hoe kan ik deze tools zelf blijven toepassen?

Tijdens deze maand zullen we 4 keer in groepsverband fysiek bijeenkomen op de zaterdag, waarbij er doordeweeks ook ruimte is voor virtuele ondersteuning.

Vervolgdata: 31 oktober, 7 & 14 november

De kosten voor de vierweekse workshopreeks is € 40,- per persoon, en unieke kans, want normaal tarief is € 250,-!

Bereid je voor op je bezoek aan de OBA en doe de gezondheidscheck voordat je naar de OBA komt.

OBA Molenwijk | Molenwijk 21 | 1035 EG Amsterdam
T: 020-5230900 | E: molenwijk@oba.nl