VOLGEBOEKT - Amsterdams BuurtFilmFestival

11 december 2021, van 12:00 tot 16:30 | OBA Oosterdok - OBA Theater

Kosten: € 10,00 | alleen toegang met geldige Corona QR code

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom, kijk en beluister Amsterdam, die lieve, mooie, heftige, avontuurlijke stad. Amsterdam, de diverse stad: iedere buurt is anders en tijdens dit filmfestival ga je op reis langs de buurten.

De stad Amsterdam bestaat uit verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter. Elk stadsdeel heeft verschillende buurten en in al die buurten wonen mensen, verschillende mensen, want elk mens is anders er zijn geen gelijken.En al deze buurten en al deze mensen zijn te zien in het Amsterdams Buurtfilmfestival. Op 11 december zie je films die gemaakt zijn door Amsterdammers die hun eigen buurt laten zien. Herken jij je in de film(s) die over jouw buurt zijn gemaakt? Of neem je juist eens een kijkje in een andere buurt? Een buurt die grenst aan de jouwe of een buurt die voor jou juist nog onbekend is?

De films zijn gemaakt door buurtbewoners, jong en oud, professionals en liefhebbers, ervaren en onervaren filmmakers. Ze zijn gemaakt door en voor Amsterdammers.

Ben jij benieuwd naar de buurtfilms? Naar de mensen in de buurten? Kom dan op 11 december naar het Amsterdams Buurtfilmfestival in OBA Oosterdok. Hier krijg je een variatie aan korte films te zien en na afloop mag je stemmen welke film jij het beste vond. Aan het einde van de dag worden de beste films in verschillende categorieën bekend gemaakt: er zijn zowel publiekprijzen als prijzen uitgereikt door de vakjury.

LET OP: Voor bezoek aan deze activiteit is een coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs verplicht. Kijk voor alle actuele coronamaatregelen op oba.nl/corona. Kom alsjeblieft op tijd. Vanwege controle bij de deur kan de rij wat langer zijn dan normaal. De zaal is vanaf 30 minuten voor aanvang open.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl