Amsterdams BuurtFilmFestival

4 februari 2023, van 13:00 tot 22:00 | OBA Oosterdok - OBA Theater

Kosten: € 10,00

Kom, kijk en beluister Amsterdam, die lieve, mooie, heftige, avontuurlijke stad. Amsterdam, de diverse stad: iedere buurt is anders en tijdens dit filmfestival ga je op reis langs de buurten.

De stad Amsterdam bestaat uit verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter. Elk stadsdeel heeft verschillende buurten en in al die buurten wonen mensen, verschillende mensen, want elk mens is anders er zijn geen gelijken. En al deze buurten en al deze mensen zijn te zien op de 7e editie van het Amsterdams Buurtfilmfestival, ABFF. Op 4 december zie je films die gemaakt zijn door Amsterdammers die hun eigen buurt laten zien. Herken jij je in de film(s) die over jouw buurt zijn gemaakt? Of neem je juist eens een kijkje in een andere buurt? Een buurt die grenst aan de jouwe of een buurt die voor jou juist nog onbekend is?

De films zijn gemaakt door buurtbewoners, jong en oud, professionals en liefhebbers, ervaren en onervaren filmmakers. Ze zijn gemaakt door en voor Amsterdammers. Ben jij benieuwd naar de buurtfilms? Naar de mensen in de buurten? Kom dan op 4 december naar het Amsterdams Buurtfilmfestival in OBA Oosterdok. Hier krijg je een variatie aan korte films te zien en na afloop mag je stemmen welke film jij het beste vond. Aan het einde van de dag worden de beste films in verschillende categorieën bekend gemaakt: er zijn zowel publieksprijs als vier andere prijzen uitgereikt door de vakjury. ABFF is voor en/of door Amsterdammers!

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl

bestel kaarten