Erasmusprijswinnaar 2022 David Grossman leest voor

25 november 2022, van 15:30 tot 17:00 | OBA Oosterdok - OBA Theater

Kosten: toegang gratis | aanmelden vereist

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

David Grossman is in Nederland omdat hij de winnaar is van de Erasmusprijs 2022. We hebben de eer hem te ontvangen in de OBA waar hij voorleest uit eigen werk. Na afloop interviewt Joke Hermsen hem en is er gelegenheid om zijn boeken te laten signeren.

Uitgeverij Cossee brengt ter gelegenheid van de Erasmusprijs 2022 aan David Grossman een heruitgave uit van zijn vroege roman De glimlach van het lam (1983). De meerstemmige roman vertelt het verhaal van de vriendschap die ontstaat tussen een jonge Israƫlische soldaat en een teruggetrokken Palestijnse verhalenverteller, te midden van de gewelddadige bezetting van de Westelijke Jordaanoever.

www.uitgeverijcossee.nl

De Erasmusprijs wordt 29 november uitgereikt aan David Grossman door Koning Willem Alexander, in het Paleis op de Dam in Amsterdam.

Let op: Graag verzoeken wij je om op tijd aanwezig te zijn in verband met extra beveiligingsmaatregelen: Vooraf zal een tassencontrole plaats vinden, dit neemt meer tijd in beslag dan een gewoon theaterbezoek. Je bent al vanaf 14:45 uur welkom in het theater op de 7e etage van OBA Oosterdok.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl

aanmelden