De OBA is alleen open op afspraak voor de OBA Bestelservice en activiteiten. Binnen lopen zonder afspraak kan nog niet door de coronamaatregelen van de overheid. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Familie Geheimen Mysterie (10+)

13 oktober 2020, van 10:00 tot 12:00 | OBA Oosterdok

Kosten: toegang gratis | aanmelden verplicht

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Luister en kijk naar de ongelooflijke verhalen van onze voorouders en los als een echte detective een Familie Geschiedenis Mysterie op.

Ancestors unKnown gaat, samen met jou, op zoek naar de ongelooflijke verhalen van onze voorouders. Doe mee en los als een echte detective een Familie Geschiedenis Mysterie op.

We starten in Amsterdam maar wie weet waar we terechtkomen. Met zijn allen maken we een story van jullie reis door de tijd.

Wat kunnen we leren over onze geschiedenis in archieven en uit familieverhalen? Luister, kijk en geniet van de inspirerende zoektocht van mensen die hun familie verhalen ontdekken. Hun geschiedenis is echter niet uniek. Wij hebben allemaal een ongelooflijke geschiedenis om te delen. Wat weet jij van de geschiedenis van jouw voorouders of van het land of werelddeel waar jouw ‘Amsterdamse‘ vriendinnen en vrienden vandaan komen?

We doen ons best om je bezoek aan de OBA zo veilig mogelijk te maken.
Doe de gezondheidscheck voordat je een plek reserveert en bereid je voor op je bezoek aan de OBA.


OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl