Familievoorstelling Wat vreet er aan Donnie Druif 8+ Try Out

10 februari 2023, van 19:30 tot 20:30 | OBA Oosterdok - OBA Theater

Kosten: € 12,50 | € 6,25 met OBA-pas of stadspas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een muzikale zoektocht over onvoorwaardelijke liefde, familie en het vinden van je eigen stem.

Donnie’s familie is raar. Dat vindt iedereen die ze kent. Ze zeggen het niet hardop maar ze kijken en ze fluisteren. Donnie’s vader is er niet meer, zijn broertje Eppie is verstandelijk beperkt, zijn zus gaat schuil achter zoveel make-up dat Donnie haar nooit herkent. Er is geen geld – en hun moeder... ja, hoe noem je een moeder diehet huis al jaren niet uit is geweest en zittend op de bank slaapt en eet?

Iedereen vindt zijn familie vies, dom, arm en achterlijk, maar dat kan Donnie niks schelen. Want in zijn hoofd hoort hij de muziek uit het land van zijn vader. Met muziek eronder lijkt alles mooier en hoeft hij zelf tenminste niet te praten. Totdat er een meisje in hun dorp komt wonen dat alleen maar kijkt... naar hem, Donnie Druif.

Een voorstelling vol betoverende livemuziek en zang van hier tot aan het Verre Oosten en weer terug. Losjes gebaseerd op het boek en de film ‘What's eating Gilbert Grape’.

Met live muziek van het Marmoucha Orchestra.

Donnie’s Dobbelspel
Voor en na de voorstelling in de foyer van het theater: Durf jij je lot uit handen te geven in het Donnie Druif Dobbelspel? Een levensgroot ganzenbord waarin je kansen en beperkingen door de dobbelsteen bepaald worden.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl

bestel kaarten

Foto @Esther de Boer