Feestelijke Voorleesmiddag met Muizenhuis verhalen in alle talen (4+)

5 februari 2022, van 14:00 tot 15:00 | OBA Oosterdok - Jeugdetage

Kosten: toegang gratis | aanmelden verplicht

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Luister naar meertalige voorleesverhalen van Sam & Julia bij Het Muizenhuis. Extra veel voorlezen tijdens de Nationale Voorleesdagen voor jou en je kind.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt er extra veel voorgelezen. Kom samen met je kleuter luisteren naar de avonturen van Sam & Julia bij Het Muizenhuis op de jeugdetage van Oosterdok.

Samen met onze Huis van alle Talen partners lezen we meertalig voor. Doen jullie ook mee? Via het Letterenfonds hebben we heel veel vertalingen gekregen van Het Muizenhuis. Wil je weten in welke talen? Kom kijken en luisteren!

De OBA voor jou en je kind. Samen praten, lezen, kijken en doen. Krijg tips en informatie over taalontwikkeling en leesplezier. En ontmoet ouders uit de buurt.Samen een boek lezen, bekijken en erover praten en vertellen, draagt bij aan een goede taalontwikkeling. Maak van het voorlezen een gezellig moment voor jou en je kind. Samen de verhalen in boeken ontdekken is de start van een leven lang leesplezier.

Wist je dat elk kind gratis lid kan worden bij de OBA? En kinderen lenen boetevrij. Kijk voor meer informatie op www.oba.nl/allerkleinsten

Bereid je voor op je bezoek aan de OBA en doe de gezondheidscheck voordat je naar de OBA komt.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl

aanmelden