Godenzonen

25 maart 2022, van 20:00 tot 21:15 | OBA Oosterdok - OBA Theater

Kosten: € 12, 50 | € 6,25 met OBA-pas of stadspas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

‘Godenzonen’ is een voorstelling van acteur/theatermaker Robbie Walin & woordkunstenaar Luan Buleshkaj; twee ras-Amsterdammers. In ‘Godenzonen’ worden de mannen begeleid door gitarist Guillano Herdeigin.

Ook spoken word-artiest Zeinab El Bouni vertolkt een klein rolletje. In de veelzijdige voorstelling fungeert Ajax als metafoor om maatschappelijke vraagstukken bespreekbaar te maken en het gesprek gaande te houden. De jonge makers Wallin & Buleshkaj slaan een nieuwe weg in door spoken word, storytelling, muziek, comedy en theater te gebruiken in de voorstelling. Emotionele eerbetonen worden afgewisseld met humoristische anekdotes en scherpe blikken. ‘Godenzonen’ is geregisseerd door Soufiane Moussouli. De dramaturgie is handen van Yahmani Blackman.

De voorstelling is tevens mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten & Amarte Fonds. ‘Godenzonen’ ging op 7 & 8 september 2021 in première in De Kleine Komedie tijdens het Amsterdam Fringe Festival. En met succes!

Het spelplezier, de muzikaliteit en de kritische insteek van de voorstelling overtuigen van begin tot eind, waardoor de voorstelling ook voor Ajaxhaters een feestje wordt

— Theaterkrant

Bereid je voor op je bezoek aan de OBA en doe de gezondheidscheck voordat je naar de OBA komt.
 
OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl

bestel kaarten