​​TENTOONSTELLING │ Inner Child​

6 mei 2023 t/m 15 september 2023 | OBA Oosterdok - Fotogalerij

Kosten: toegang gratis | vrije inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Jouw innerlijk kind is de jongere versie van jezelf die (ongeacht je leeftijd) altijd in je voortleeft met eigen behoeften, ideeën en verlangens.

In deze foto expositie op de fotogalerij van de OBA Oosterdok wordt het innerlijk kind dat in ieder van ons zit zichtbaar gemaakt door fotograaf André Sprong in een reeks zeer unieke en diverse portretten. Deze portretten worden ondersteund met een persoonlijke podcast welke Sabrina Soebhan met de modellen heeft opgenomen. De indringende portretten en open verhalen van de modellen inspireren je om te reflecteren op je eigen leven, overtuigingen en wereldbeeld. De podcasts die zijn opgenomen met experts op het gebied van het innerlijk kind geven je concrete handvatten om dieper in jezelf te duiken.  

Wil je meer over dit project weten? Kijk dan op www.projectinnerchild.nl of luister op Spotify naar ‘Project Inner Child’.  

Kom ook naar de opening in de Entreehal op 6 mei om 16:00 en praat samen met de makers van dit project André Sprong en Sabrina Soebhan, experts en modellen over het innerlijk kind.   

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl