Like You (9+)

7 november 2021, van 15:00 tot 16:00 | OBA Oosterdok

Kosten: € 15,00 | € 7,50 met OBA-pas of stadspas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe blijf je jezelf in de digitale wereld, waar iedereen iets van iedereen mag vinden? De dansvoorstelling Like You zet je aan het denken!

Tijdens de Week van de Mediawijsheid (5 t/m 12 november 2021) staat het thema Samen Sociaal Online centraal. De interdisciplinaire dansvoorstelling Like You van Stichting Tranz, te zien tijdens deze Week in het OBA Theater, gaat over de zussen Sam en Sterre, die opgroeien in een wereld vol social media. Sterre is ervan overtuigd dat de enige manier om jezelf te zijn, is om je anders en beter voor te doen en je imago te leven. Sam wordt op sleeptouw genomen door haar oudere zus en worstelt met welk pad zij moet bewandelen.

Een tsunami van haatreacties zet de zussen lijnrecht tegenover elkaar. Het doek valt, alle glitters zijn weg en de zorgvuldig opgebouwde imago’s verdwijnen. Sam en Sterre komen erachter dat imago en identiteit niet hetzelfde zijn en dat je jezelf kan blijven mét en zonder glitter.

Wil je weten wat er nog meer te doen is tijdens de Week van de Mediawijsheid? Kijk op oba.nl/mediawijs.

LET OP: Voor bezoek aan deze activiteit is een coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs verplicht. In de zalen geldt geen mondkapjesplicht en hanteren we geen 1,5 meter afstand. Je bent uiteraard vrij om wel een mondkapje te dragen en waar mogelijk afstand te houden. Kom alsjeblieft op tijd. Vanwege controle bij de deur kan de rij wat langer zijn dan normaal. De zaal is vanaf 30 minuten voor aanvang open.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl