Moesson Live! │ BOEKOE

13 november 2022, van 15:00 tot 16:00 | OBA Oosterdok- OBA Theater

Kosten: € 7,50 | € 3,75 met OBA-pas of voor Moesson leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Moesson Live! Is een serie in samenwerking met Het Indisch tijdschrift Moesson rond steeds een ander, actueel thema. Vanwege het feit dat er recent een aantal bijzondere boeken zijn uitgekomen staan die in deze editie centraal: Moesson Live! BOEKOE

Dido Michielsen publiceerde op 26 oktober haar boek ‘Engel en Kinnari’ (Hollands Diep, 2022), het vervolg op de succesvolle roman ‘Lichter dan ik’ (Hollands Diep, 2019). Vivian Boon gaat met haar in gesprek en zal haar ook vragen welk boek uit de Indische OBA Moesson collectie haar favoriet is. Jimmy Tielman (kleinzoon van een van de Tielman Brothers) verzorgt de muziek deze middag en Vivian Boon interviewt verder Thom Hoffman over zijn indrukwekkende nieuwe boek ‘Indië, betovering en desillusie │Een persoonlijke zoektocht naar een verborgen geschiedenis’(Meulenhoff, 2022).

Na afloop is de bar geopend en is er in de Theaterfoyer weer een Moesson stand met natuurlijk de besproken boeken en meer!

Moesson Live! kun je ook online volgen, klik HIER voor de link (online vanaf 13 november 2022, 15:00 uur).

Kijk de eerdere edities van Moesson Live! hier terug:

Moesson Live! Na de kolonie

Moesson Live! Showtime

Moesson Live! Makan

Meer informatie over Moesson: https://www.moesson.com/ En bekijk de Indische OBA Moesson collectie in de kast op de 4e etage OBA Oosterdok, of neem HIER alvast een online kijkje.  

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl

bestel kaarten

illustratie @Peter van Dongen