NewTechKids 2022 Meivakantie bootcamp #2

2 mei 2022, van 10:00 tot 14:00 | OBA Oosterdok - Juniorlab

Kosten: € 252,88 | € 50,00 met stadspas (groene stip)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens dit NewTechKids schoolvakantie bootcamp van 5 dagelijkse workshops in de Amsterdamse Openbare Bibliotheek, zullen kinderen van 8-12 robots ontwerpen, bouwen en coderen om een reeks games te spelen voordat ze hun eigen games ontwikkelen.

Kinderen duiken in bouwen en visueel programmeren met LEGO Mindstorms en tekenbenodigdheden. Ze leren over ontwerpconcepten (bronnen, vereisten, prototyping) en computerwetenschappelijke concepten (codering, algoritmen, opdrachten, loops, volgorde, iteratie, if-else-logica, enz.).

Tijdens elke les bespreken ze inspirerende voorbeelden van technologie voordat ze teamuitdagingen in tweetallen voltooien en hun prototypes presenteren. Dit tweetalige kamp wordt gegeven door een native Nederlandse, professionele leraar met een gespecialiseerde opleiding in informatica.

Ons bootcamp is ideaal voor kinderen zonder eerdere ervaring met design en informatica en voor degenen die eerder hebben deelgenomen aan NewTechKids-programma's.

Kinderen die het kamp succesvol hebben afgerond, ontvangen een certificaat van prestatie.

Er wordt gezorgd voor een ochtenddrankje en een hapje. Kinderen dienen hun eigen lunch mee te nemen, inclusief bestek en kopjes.

Er zijn maximaal 16 studenten nodig om dit kamp aan te bieden. Deelnemers krijgen 3 dagen voor aanvang van de bootcamp bericht of het kamp moet worden geannuleerd en krijgen hun geld terug. De bootcamp is dagelijks van 10:00 - 14:00 op de volgende data: 2, 3, 4, 5 and 6 mei, 2022

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl

aanmelden