NewTechKids bootcamp: De wereld rond in 6 weken

21 september 2021, van 16:15 tot 17:45 | OBA Oosterdok - Juniorlab

Kosten: € 137,11 voor 6 workshops

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens deze bootcamp van zes wekelijkse workshops gaan kinderen op een wereldreis waarbij ze robots bedenken, ontwerpen, maken en programmeren. Deze robots kunnen in alle soorten omgevingen die ze op hun reis tegenkomen functioneren.

Kinderen bouwen en programmeren robots met LEGO WeDo of LEGO Mindstorms en gebruiken diverse kunsttechnieken Ze leren over ontwerpconcepten en computerwetenschap concepten. Het kamp wordt gegeven in een combinatie van Engels en Nederlands door een professionele leraar met een gespecialiseerde opleiding in computerwetenschappen.

Deze bootcamp is ook geschikt voor kinderen die nog geen ervaring hebben met design en informatica. Kinderen die dit bootcamp met succes voltooien, ontvangen een certificaat!

Er zijn minimaal 12 deelnemers nodig om deze bootcamp mogelijk te maken. Deelnemers krijgen drie dagen van tevoren bericht als het programma wordt geannuleerd, waarbij ook het reeds betaalde cursusgeld wordt teruggestort. Deze bootcamp is geschikt voor kinderen van  8 tot 12 jaar.

Vervolgdata:
– September 28
– October 5, 12, 26 (niet in de Herftsvakantie)
– November 2

Bereid je voor op je bezoek aan de OBA en doe de gezondheidscheck voordat je naar de OBA komt.
 
OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl