VOLGEBOEKT - NewTechKids Midherfst Mokum bootcamp #1

18 oktober 2021, van 10:00 tot 14:00 | OBA Oosterdok - Juniorlab

Kosten: €189.96 voor 5 dagen | € 25.00 voor stadspashouders

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

NewTechKids bootcamp: breng je favoriete boeken en films tot leven!

Tijdens deze bootcamp van 5 dagelijkse workshops gebruiken kinderen hun fantasie om hun favoriete boek of film tot leven te brengen door robots te maken die passen bij het verhaal. Denk aan boeken/films als "Dummie de Mummie", "Charlie en de Chocoladefabriek", "Harry Potter", "Chitty Chitty Bang Bang".

Kinderen bouwen en programmeren robots met LEGO WeDo of LEGO Mindstorms en gebruiken diverse kunsttechnieken. Ze leren over ontwerpconcepten en computerwetenschap concepten.
Het kamp wordt gegeven in een combinatie van Engels en Nederlands door een professionele leraar met een gespecialiseerde opleiding in computerwetenschappen.

Deze bootcamp is ook geschikt voor kinderen die nog geen ervaring hebben met design en informatica. Kinderen die dit bootcamp met succes voltooien, ontvangen een certificaat!

Er zijn minimaal 16 deelnemers nodig om deze bootcamp mogelijk te maken. Deelnemers krijgen drie dagen van tevoren bericht als het programma wordt geannuleerd, waarbij ook het reeds betaalde cursusgeld wordt teruggestort.

Heb je een Stadspas?
Wees er dan snel bij, er zijn vier plekken beschikbaar voor Stadspashouders voor maar €25,-!
Schrijf je in via de knop ‘Aanmelden’.

Vervolgdata
19, 20, 21 & 22 oktober

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011DL Amsterdam
T: 0205230900 | klantenservice@oba.nl