NewTechKids zomerkamp voor 7-12 jaar – 10-14 augustus 2020

10 augustus 2020, van 10:00 tot 14:00 | OBA Oosterdok

Kosten: € 278.05, aanmelden verplicht

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens dit zomerkamp van een week worden kinderen van 7 tot 12 jaar technische uitvinders die robots en technische prototypes maken die op verschillende gebieden kunnen worden ingezet: van sport tot landbouw, bouw, kunst en meer. Kinderen duiken in het bouwen en visuele programmeren met LEGO WeDo of LEGO Mindstorms en kunsttechnieken.

Tijdens dit zomerkamp van een week worden kinderen van 7 tot 12 jaar technische uitvinders die robots en technische prototypes maken die op verschillende gebieden kunnen worden ingezet: van sport tot landbouw, bouw, kunst en meer. Kinderen duiken in het bouwen en visuele programmeren met LEGO WeDo of LEGO Mindstorms en kunsttechnieken. Ze leren over ontwerpconcepten (bronnen, vereisten, testen, iteratie, best practices) en computerwetenschap concepten (algoritmen, opdrachten, lussen, sequentie, iteratie, logica, enz.).

Het kamp wordt gegeven in een combinatie van Engels en Nederlands door een professionele leraar met een gespecialiseerde opleiding in computerwetenschappen.

Ons kamp is ideaal voor kinderen die nog niet eerder zijn blootgesteld aan design en informatica en voor degenen die eerder hebben deelgenomen aan NewTechKids-programma's. Kinderen die het kamp met succes voltooien, ontvangen een certificaat.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 7 - 12 jaar.

We doen ons best om je bezoek aan de OBA zo veilig mogelijk te maken.
Doe de gezondheidscheck voordat je een plek reserveert en bereid je voor op je bezoek aan de OBA.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 0205230900 | klantenservice@oba.nl