OBA StudyShare

2 juli 2020, van 13:45 tot 16:30 | OBA Oosterdok, Keizers- en Prinsenzaal

Kosten: toegang gratis, vooraf aanmelden verplicht

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je weer komen studeren in de OBA? Dat kan met OBA StudyShare!

OBA StudyShare is de manier om je optimaal te kunnen concentreren tijdens het leren. Onder begeleiding van een StudyBob, studeer je samen met anderen in een afgesloten ruimte. Omdat mobiele devices ingeleverd kunnen worden, krijgt afleiding geen kans. Tijdens OBA StudieShare studeer je in stilte volgens een vast studieritme gedurende 3 uur.  Het ritme bestaat uit 3 studieblokken van 45 minuten met daartussen verplicht 15 minuten pauze. 

Aanmelden voor OBA StudyShare is verplicht. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in verband met het studeren op 1,5 meter van elkaar. Tevens gelden er op dit moment strikte veiligheidsmaatregelen in verband met het corona-virus . Bij aanvang van OBA StudyShare vindt door middel van vragen een gezondheidscheck plaats. 
Heb je klachten en al wel gereserveerd? Kom dan niet naar de OBA, maar meld je af via klantenservice@oba.nl. Volg tevens in deze situatie de richtlijnen van de overheid op. 

Let op: OBA StudyShare is op dit moment de enige manier om te kunnen studeren in de OBA.
Meer over StudyShare

We doen ons best om je bezoek aan de OBA zo veilig mogelijk te maken. Doe de gezondheidscheck voordat je een plek reserveert en bereid je voor op je bezoek aan de OBA.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 0205230900 | klantenservice@oba.nl