​SUMMER DANCE FESTIVAL 2021 - Upshot

21 augustus 2021, van 19:30 tot 22:00 | OBA Oosterdok

Kosten: € 16,50 | met OBA-pas € 8,75

In de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) presenteert dansfestival Summer Dance Forever een eclectische mix van hiphopdans uit Frankrijk, met Naïf Production, Flowcus en Relevant.

Naïf Production: La Mécanique des Ombres 
 
Is het dans of acrobatiek? De drie jonge gasten van Naïf Production studeerden als tieners circuskunsten en dat zal je geen moment ontgaan tijdens het genieten van La Mécanique des Ombres – ofwel The Mechanics of Shadows. Het trio dansacrobaten, drie identieke figuren, bewegen met een indrukwekkende vastberadenheid in hun missie om de fundamentele gedragscodes van menselijke relaties te herontdekken. Naïf Production ontving voor deze show al de (Re)connaissance Jury and Public Choice awards en de SACD. 
 
Flowcus: Influences 2.0 
 
Voor Influences 2.0 liet Bruce Chiefare zich inspireren door de oude kunst van Bonsai. Zoals een boom takken laat sterven om andere takken sterker te laten groeien in het licht, zo kijkt bboy Bruce ook naar dans: het transformeert zichzelf en wist bepaalde gebaren uit. Influences 2.0 is een meeslepende samensmelting van de Bonsai kunstvorm en dans met diepe wortels in hiphop. 
Klik HIER voor de trailer. 
 
Relevant: L'Art de L'Inclusion 

Met trots presenteert Summer Dance Forever de winnaars van de Hiphop Games uit 2019. De dansers van Relevant komen allen uit Lyon en besloten in 2016 hun eigen dansgezelschap op te zetten, gemotiveerd door de creatieve energie rondom hiphop. Laat je in Upshot leiden door het gedrag, de normen en houdingen van een individu in relatie tot een groep. Wie herkent de verschillende sociale rollen per danser? En hoe kun je met behulp van je lichaam en bewegingen jezelf aan een ander voorstellen, jezelf presenteren en een dialoog aangaan?

Kaarten voor dit programma bestel je HIER via Summer Dance Forever.
En voor het hele festival HIER.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl