Moppereend voorleesfeest (2+)

22 januari 2020, van 15:00 tot 16:00 | OBA Oosterdok

Kosten: € 5,00 | gratis met OBA-pas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vier het Moppereend voorleesfeest met Joyce Dunbar en Petr Horáček tijdens de Nationale Voorleesdagen mee!

Het Prentenboek van het Jaar Moppereend is geschreven door Joyce Dunbar en geillustreerd door Petr Horáček. Ze brengen met veel plezier een bezoek aan de OBA! Joyce Dunbar leest Moppereend (Grumpy Duck) voor en Petr Horáček maakt live illustraties. Na afloop gaan we aan de slag in het Junior Lab met knutselmaterialen. Bij de stand van De Amsterdamse Boekhandel zijn Moppereend en andere prentenboeken uit de Prentenboeken TopTien te koop.
Het voorleesfeest is deels Engelstalig.

Moppereend
Moppereend heeft haar dag niet. Niets lijkt haar op te kunnen vrolijken. Iedereen die het probeert wordt zelf ook iets minder blij door de boze bui van Moppereend. De boze wolk boven haar hoofd wordt groter en groter...

Nationale Voorleesdagen
In januari wordt er in de OBA extra veel voorgelezen. Dan vinden namelijk de Nationale Voorleesdagen plaats, met extra veel aandacht voor de leukste prentenboeken, zoals het Prentenboek van het Jaar: Moppereend. Bekijk het volledige aanbod op www.oba.nl/voorleesdagen.

Gratis OBA-lidmaatschap
Iedereen tot 19 jaar wordt bij de OBA gratis lid en kan boetevrij lenen. Voor de kleintjes is het extra leuk om lid te worden tijdens de Nationale Voorleesdagen. Kinderen tussen 2 en 6 jaar ontvangen namelijk een gratis, lief poppetje bij het afsluiten van het lidmaatschap. Lid worden van de OBA kan makkelijk online op www.oba.nl/lidworden.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | klantenservice@oba.nl