AFGELAST - WERELDDAKLOZENDAG │ Theatervoorstelling De Straat

9 oktober 2022, van 16:00 tot 17:00 | OBA Oosterdok - OBA Theater

Kosten: € 10,00 | € 5,00 met OBA-pas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze voorstelling is afgelast wegens ziekte en wordt daarom verplaatst naar februari 2023. Houd de agenda in de gaten voor de definitieve datum.

Deze voorstelling vertelt verhalen van 12 Amsterdammers, die soms tegenwind hebben gehad in het leven en op hun eigen wijze delen wat zij in de stad en de wereld hebben meegemaakt
De straat, een plaats voor iedereen. Voor de meesten onder ons is de straat de weg naar het werk, de auto, je huis of de taxi die je ophaalt in de nacht na een wild avontuur met je beste vrienden. Maar voor sommigen onder ons is de straat nog veel meer dan dat; een ontmoetingsplaats, een thuis, een docent, een toevluchtsoord of juist de plek die je liever kwijt dan rijk bent. Deze voorstelling vertelt verhalen van 12 Amsterdammers, die soms tegenwind hebben gehad in het leven en op hun eigen wijze delen wat zij in de stad en de wereld hebben meegemaakt.  

Niemand kwam zonder geschiedenis en niemand gaat hier weg zonder verhaal. Als je naar buiten kijkt, zie je allemaal steentjes op de stoep. En je ziet een paar steentjes, die passen er niet in. Dat is de straat voor mij.

— Lucien

Deze hechte groep stadsgenoten vertelt je hoe de straat hen heeft gevormd en hoe zij nu in het leven staan. Verwacht een warm bad vol muziek, gedichten, theater en visuele performances door oprechte vertellers met het hart op de tong.  Na afloop is de bar in de Theaterfoyer geopend. 

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl