VOLGEBOEKT - Workshop Schaken Voor Beginners #1 met TNO & OSCAM

27 oktober 2021, van 17:30 tot 20:30 | OBA Oosterdok - Forum

Kosten: toegang gratis | aanmelden verplicht | alleen toegang met geldige Corona QR code

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Schaken is een leuke manier om nieuwe en verschillende mensen te ontmoeten en van elkaar te leren. Omdat het om het spelen van het spel gaat maakt het namelijk niet uit waar iemand vandaan komt want iedereen kan schaken, ook jij!

Schaken is voor alle leeftijden. Het spel houdt je brein fit & creatief doordat je strategisch moet denken. Hierdoor leren mensen anders denken en ontwikkelen zij zichzelf. Voor OSCAM & The New Originals betekent het nog veel meer. Zij willen graag mensen bij elkaar brengen en schaken kan goed daarbij helpen.

Omwille deze passie voor het spel zal Eben Badu (The New Originals) in samenwerking met OSCAM twee schaakworkshops organiseren voor beginners. Te beginnen met een introductiedag op woensdag 27 oktober. Tijdens deze introductiedag zal er kort worden gedoken in de geschiedenis van schaken en zal de basis van schaken uitgelegd in vorm van praktische kennis zoals spelregels en wat de verschillende schaakstukken doen. De opvolgende workshop die zal plaatsvinden op donderdag 4 november zal dieper in gaan op de strategie├źn omtrent schaakopeningen, middenspel & het eindspel. 

Deze workshops worden tevens gegeven in aanloop naar het schaaktoernooi wat wordt georganiseerd door OSCAM & The New Originals in samenwerking met de OBA wat zich op zaterdag 27 november zal plaats vinden.

Voor bezoek aan onze theaterzalen (OBA Theater of OBA Forum) is een coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs verplicht. Kom alsjeblieft op tijd. Vanwege controle bij de deur kan de rij wat langer zijn dan normaal. De zaal is vanaf 30 minuten voor aanvang open.
 
OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl