Feestelijke Voorleesverhalen in alle talen (4+)

2 februari 2022, van 15:00 tot 16:00 | OBA Slotermeer

Kosten: toegang gratis | aanmelden verplicht

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Extra veel voorlezen tijdens de Nationale Voorleesdagen voor jou en je kleuter. Luister samen naar voorleesverhalen in het Turks door onze Huis van Alle Talen partner Yunus Emre Instituut.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt er extra veel voorgelezen. Kom samen met je kleuter luisteren naar voorleesverhalen uit de prentenboeken top 10. Prentenboek van het jaar is dit keer ‘Maar eerst ving ik een monster’ van Tjibbe Veldkamp & Kees de Boer. Samen met onze Huis van alle Talen partners lezen we meertalig voor. Doen jullie ook mee?

De OBA voor jou en je kind. Samen praten, lezen, kijken en doen. Krijg tips en informatie over taalontwikkeling en leesplezier. En ontmoet ouders uit de buurt.

Samen een boek lezen, bekijken en erover praten en vertellen, draagt bij aan een goede taalontwikkeling. Maak van het voorlezen een gezellig moment voor jou en je kind. Samen de verhalen in boeken ontdekken is de start van een leven lang leesplezier.

Wist je dat elk kind gratis lid kan worden bij de OBA? En kinderen lenen boetevrij. Kijk voor meer informatie op www.oba.nl/allerkleinsten

Bereid je voor op je bezoek aan de OBA en doe de gezondheidscheck voordat je naar de OBA komt.

OBA Slotermeer | Slotermeerlaan 103E | 1063 JN Amsterdam
T: 020-5230900 | E: slotermeer@oba.nl