Expositie HEAR ME NOW

30 mei 2021 t/m 27 juni 2021 | OBA Slotermeer

Kosten: toegang gratis | vrije inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

HEAR ME NOW Amsterdam is een multimediale kunstexpositie die door Amsterdam reist om gesprekken op gang te brengen over seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag.

Het is tijd om het gesprek aan te gaan. HEAR ME NOW Amsterdam maakt een begin.
HEAR ME NOW Amsterdam is een multimediale kunstexpositie die door Amsterdam reist om gesprekken op gang te brengen over seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag.
De expo start tijdens de 16days of activism met een campagne in de openbare ruimte en op social media. HEAR ME NOW Amsterdam reist van januari tot mei van OBA de Hallen (West) naar OBA Slotermeer (Nieuw-West), OBA Oosterdok (centrum) en OBA Javaplein (Oost). Aanvullend zijn er workshops, evenementen en trainingen.
In de expo staan 12 krachtige vrouwen centraal. Hun levensgrote portretten kijken je doordringend aan terwijl je via een QR -code luistert naar hun verhaal. De focus ligt op het proces dat deze vrouwen hebben doorgemaakt en hoe zij een stem vonden om zich uit te spreken. Ook is in de expo een paneel opgenomen met verschillende mannen die zich uitspreken tegen seksueel geweld. Aanvullend zijn er workshops, evenementen en trainingen voor mannen, vrouwen, jongeren en professionals. Organisaties zijn welkom om met hun eigen achterban de expositie te bezoeken en activiteiten te organiseren. 

Meer informatie over de expositie HEAR ME op Huis van alle Talen.

Bereid je voor op je bezoek aan de OBA en doe de gezondheidscheck voordat je naar de OBA komt. 

OBA Slotermeer | Slotermeerlaan 103E | 1063 JN Amsterdam
T: 020-5230900 | E: slotermeer@oba.nl